Kako potaknuti menstrualno krvarenje

      54 komentara za Kako potaknuti menstrualno krvarenje

Oglas

Kako potaknuti menstrualno krvarenje

Možda vam menstruacija kasni ili želite potaknuti menstruaciju da krene dan ranije kako bi završila do nekog važnog događaja. Za to postoje neke popularne opcije. Nakon što se ovulacija zbila menstrualno krvarenje će se pojaviti 14 do 15 dana, te menstruaciju ne možete odgoditi prirodnim putem, ali možete malo ubrzati njeno pojavljivanje.

Ali prije nego što se odlučite na ubrzavanje menstruacije napravite test za trudnoću za rano otkrivanje trudnoće, jer mnoge stvari ispod mogu negativno djelovati na trudnoću i izazvati tragične posljedice. Stoga ako postoji ikakva šansa da ste trudni, nemojte pokušavati ubrzati menstruaciju.

Poznato je kako visoke doze vitamina C mogu potaknuti kontrakcije maternice i isforsirati početak menstruacije. Suplementi u dozi od 3000 mg vitamina C tri dana zaredom trebali bi potaknuti početak menstrualnog krvarenja.

Dvije ili tri šalice jakog čaja od đumbira  također bi trebale potaknuti menstruaciju i ubrzati njen dolazak.

Čaj od peršina ili veća koncentracija peršina u juhi stimulirat će zidove maternice i potaknuti menstrualno krvarenje.

Kako potaknuti menstrualno krvarenje
4 (80%) 4 put glasano

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

54 odgovora “Kako potaknuti menstrualno krvarenje

 1. Anonimno

  Meni je persin pomogao, zapravo imala sam zanimljivu situaciju. Citala sam o tome i pocela piti persin i nakon dan ili dva je pomoglozatim sam imala dvije ili tri menstruacije normalne a onda su pocele opet kasniti.

   
  Reply
 2. Anonimno

  Peršun je meni jednom prilikom pomogao, dobila sam tri dana ranije, ali ja sam ga pila iz nekih drugih razloga, po jednu solju dnevno 3-4 dana

   
  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.