Bulimija

      1 komentar na Bulimija

Oglas

Budući da mi kćer ima nerazuman strah od debljine, te misli da je debela iako nije, a primijetila sam da izbjegava jesti s nama i ide u zahod odmah nakon obroka, sumnjam kako možda pati od bulimije. Budući da odbija posjet liječniku htjela bih joj pomoći bar privremeno na prirodan način.

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

1 comment on “Bulimija

 1. Mirjana

  Prehrana bez šećera i bogata hranjivim tvarima pomoći će smanjiti prejedanje. Također, neka smanji unos kofeina, što manje aromatiziranu hranu jede, sto manje slanu i neka izbaci eventualno cigarete i alkoholi, iako ne vjerujem da na to možeš utjecati. U prehranu bi trebalo dodati ekstra vitamina C (oko 1000 mg) i pojačati vitamine B skupine.

  Liječenju bulimije treba pristupiti prvenstveno psiholiški, što znači piti čajeve i koristiti bilje koje smanjuje tjeskobu i depresiju. Čaj od bijelog sljeza umirit će bolove u želudcu i upale usne šupljine.

  Za umirivanje bolova u želudcupiti čaj od bijelog

   
  Reply

Odgovori

*