Madeži i pigmentirana koža

      1 komentar na Madeži i pigmentirana koža

Oglas

Imam osjećaj da mi se broj madeža povećava po leđima. Mogu li s nečim utjecati na njihovo širenje? Vitamini, kreme, oblozi?

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

1 comment on “Madeži i pigmentirana koža

  1. keke

    Imala sam i ja donedavna istu situaciju s madežima.
    To što je kod mene napravilo razliku je izlaganje kože suncu redovito, ali u razumnim vremenskim uvjetima. Dakle kroz cijelu godinu, a ne naglo samo jedanput godišnje ljeti kad sam na moru, što mi je kontinuirano povećavalo broj novih ”crnih točkica” po tijelu, jer koža nije navikla na sunce u toj mjeri i samim time ima potrebu reagirati. Usvojivši naviku da svako malo povremeno cijelu kožu izložim na sunce po 15 minuta, mi se i broj madeža prestao povećavati, a koža je brže crnjela ljeti i to ravnomjerno i postupno postajala otpornija. Nježni pilinzi su dopustili koži da diše, pa su i neki drugi problemi s tim nestali, tako da malo koji preparat može toliko utjecati na madeže koliko čovjekova sama navika i ponašanje.

     
    Reply

Odgovori

*