Artritis – prevencija

      2 komentara za Artritis – prevencija

Oglas

Artritis – prevencija

Ova učestala bolest je dio procesa starenja, ali možete pomoći sebi u ovoj bolesti i naučiti živjeti uz bolove. Na primjer mogu imati pozitivan učinak lagane vježbe koje treba izvoditi  nekoliko mjeseci, mirovanje i toplina (suho grijanje), ako su bolovi oko šake stiskajte šaku lagano i prste lagano skupljajte i pružajte, svakodnevne blage masaže oko bolnih zglobova, Vitaminska terapija Beta karoten, vitaminom A i C pokazala se djelotvornom.

Ocjeni clanak

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

2 comments on “Artritis – prevencija

 1. Anonimno

  Dali ste čuli za dodatak prehrani Renarthro. On je formuliran za brzo olakšanje bolova, smanjenje upale i očuvanje zdravlja zglobova. Radi se o preparatu na bazi ekstrakta tamajna, smirne i Osteola (bioaktivni protein iz mlijeka) i 100% je prirodan. Pogledajte si više na http://www.renarthro.com.

   
  Reply
 2. Stanka

  Imam probleme,sa artritisom,manifestuje se ukočenošću prstiju šake,bolovima u ramenima i stopalima.Mnogo mi je pomogla gavezova mast(sa svinjskom mašću)i tinktura.prestali su bolovi,otok-život svakodnevni je podnošljiviji,a i preko noći nema bolova.Ko želi probati,na google-imaju recepti,kako se sprema.

   
  Reply

Odgovori

*