Da li se smije voditi ljubav u trudnoci

      1 komentar na Da li se smije voditi ljubav u trudnoci

Oglas

Da li se smije voditi ljubav u trudnoci?

Ocjeni clanak

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

1 comment on “Da li se smije voditi ljubav u trudnoci

  1. Dina

    U islamu zena moze voditi ljubav s muzem,osim ako taj odnos nebi izazvao neprijatnost(bol ili pobacaj i slicne stvari) u tom slucaju muskarcu nije dozvoljeno upoce da to zahtjeva od zene niti da je tlaci po pitanju toga niti da je ucjenjuje i slicne stvari ili da trazi ljubavnicu NE. To sto je dozvoljeno da ima 4 zene ne znaci da moze to uzeti samo eto kao igru. To je velika odgovornost i po pitanju takvi stvari muskarac mora biti potpuno pravedan,a bolje mu je s jednom zenom i da bude strpljiv nego 4 pa ne zna kud ce sam sa sobom.

    A sto se tice zena trudnica. Smirite se i ne uzrujavajte se. Jer psiha covjekova je cudna stvar. Cim nesto procita ona je u stanju to preobratiti na svoje tijelo a da toga nismo ni svjesni. Tako da svaka trudnica treba pokusati biti sto normalnija i zahtjevati puno biti ce joj bolje. U svakom slucaju zena u islamu zna da ima visok stepen kod svog Gospodara kada je u drugom stanju. Jer zena je ta koja radja i odgaja pola svijeta. Zato postujte svoje zene i volite ih na najbolji i ljepsi nacin i ako vidite neku manu kod njih na najbolji nacin pokusajte je otklonit a zena je duzna da ma sebi poradi kao i njen muz. Jer svaka njena emocija bitno utjece na njen plod tj buduceg covjeka.

     
    Reply

Odgovori

*