1 komentar

 1. Za rješavanje ovisnosti o cigaretama pomaže čaj od kamilice. Svaki put kada osjetite potrebu napravite čaj od kamilice. Kroz 30 dana ovisnost o cigaretama bi trebala proći, a usput ćete očistiti i tijelo od štetnih djelovanja.

  Čaj od gospine trave također pomaže, ali se ne smije piti ukoliko konzumirate neke druge lijekove.

  Pomiješajte jednu šalicu soka od naranče s žlicom tartar kreme. Pijte svaku večer prije spavanja. Na taj način ćete smanjiti želju za cigaretama.

  Mlijeko će vam pomoći riješiti se ovisnosti o cigaretama. Potopite preostale cigarete koje su vam ostale nakon odluke u mlijeko. Kada se navlaže navlaže, ali prije nego se pođu raspadati izvadite ih i pustite da se osuše. Kada vas uhvati želja, zapalite jednu cigaretu potopljenu u mlijeku, smrad je grozan. Te će vas proći svaka želja za pušenjem. Svaki put kad dobijete želju za pušenjem, zapalite smrdljivu cigaretu.
  Umjesto mlijeka možete upotrijebiti mješavinu svježe iscijeđenog soka naranče i grejpfruta.

  Da biste se riješili ovisnosti o nikotinu žvačite žvake ili cuplite bombone od mente.

  Pušenje uništava vitamin C u tijelu i mijenja drugim elementima koji se pronalaze u nikotinu, pa je jedna od jako učinkovitih preporuka za prestanak pušenja jesti što više hrane bogate vitaminom C, ili uzimati vitaminske nadomjeske.

  Uključite se u sportske aktivnosti, provodite više vremena s nepušačima, kada imate baš jaku potrebu za cigaretom stiskajte stres loptice.

   

Ostavite komentar

*