Kurje oči

Što se koristi za mazanje kod pojave kurjeg oka?

6 komentara

 1. Kurje oko – kako ga se riješiti?

  Ttinktura sa aspirinom:
  3 tablete od aspirina (onaj od500mg), dakle ukupno 1.500mg aspirina samljeti u prah i pomiješati s 200 ml alkohola (medicinski 70%) ali može poslužiti i čista rakija.
  Dobro promućkati i ostaviti 1 dan da odstoji.
  Navečer dobro promućkati i natapkati na komadić vate, staviti na kurje oko i zamotati folijom. Obavezno zamotati taj dio folijom ili najlonskom vrećicom. Preko obuti čarapu. Ostaviti preko noći tako te ujutro odmotati, isprati namazati nekom kremom poput nevenove masti ili nekom drugom masnom kremom da omekša taj dio.
  Ovisno o jačini kurjeg oka ponovi postupak nekoliko noći.

  Ovaj recept se može primijeniti i za tvrde pete i slično.

  Nakon što sam probala puno drugih recepata, te dosta kupljenih proizvoda, ovaj recept mi je pomogao da se nakon dvije godine napokon riješim kurjeg oka.

   
   1. Potpuno je nevažno, meni funkcionira u oba slučaja. Ako je manje alkohola brže djeluje i bolje je za manje površine.
    Meni se često pojavljuje kurje oko, skoro svake zime, koristim ovu kombinaciju alkohol plus aspirin, čak bez točne mjere, nego otprilike, i uvijek pomaže.

     
 2. Radikalno lijecenje . Kupite u apoteki salicil u prahu i pomijesajte ga sa malo Svinjske masti da dobijete smesu kako bi se drzalo samo. Dobro raskvasite bolno mjesto u vodi prije stavljanja lijeka. Stavite smjesu na bolno mjesto i povezite da stoji tu. Kvasite stoje moguce cesce(efekat je bolji).To izjede kozu okolo i to se mijenja po potrebi sve dok se ne izvadi korijen. Kada ste sigurni da nema traga od korjene prestanite sa terapijom. A ujedno i zaboravite daje ikad bilo posto se nece tu pojaviti.

   

Ostavite komentar

*