3 komentara

  1. Najbolje od svega što sam probala su zeleni kašasti sokovi prema knjizi Victorije Boutenko. Treba ih koristiti u vremenu od najmanje tri mjeseca. Važno je dodati svaki put limun jer on bitno popravi okus zelenog povrća. Moja obitelj se toliko navikla na njih da ih traže ukoliko ih ne radim nekoliko dana. Obzirom da imam dva dečka koji ne drže pretjerano do zdrave prehrane, mislim da to dovoljno govori samo za sebe. Odlična provjerena “stvar” je svako jutro mlaka voda s limunom, 3 dcl vode uz jedan ocijeđeni limun, natašte, nakon nekog vremena prođe nadutost u trbuhu izazvana pretjeranom kiselinom. Iako je kiseo, nakon “obrade” u želucu želučanom kiselinom, limun postaje lužnat što je blagodat za organizam.

     
  2. Oslobod, čičak i maslačak mogu pospiješiti detoksikaciju jetre. Za opću pomoć imunološkom sustavu iskušajte sibirski ginseg i kozlinac.

     
  3. Da biste pročistili organizam neka vam prehrana bude bogata vlaknima, jer to pomaže izbacivanju otrovnih tvari koje se nisu apsorbirale u krvotok. Isto tako da biste pomogli bubrezima isprati otrovne tvari pijte najmanje dvije litre vode pročišćene vode svaki dan.

     

Ostavite komentar

*