4 komentara

 1. Iz knjige “Prirodni lijekovi” provjereno pomaže svježi oparak od iglica ružmarina, svježe pripremljen nakon svakog obroka, 5 g u 2 dcl kipuće vode, poklopiti i ostaviti da odstoji oko 15 minuta, bez šećera, bez limuna. Ne piti vruće, niti hladno – MLAKO!

   
 2. ja sam čula da je čuvarkuća jako učinkovit,300g čuvarkuće samljeti i pomiješati sa 300g meda,pustiti da odstoji u frižideru 7 dana i onda svako jutro natašte 1 plastična žlica.

   
 3. Ja kolko znam ako se promeni kiselost sredine da broj helikobaktera dolazi u normali i da prestaje da pravi problema, kod nas se to prirodnim putem leci za cajem od pelina, isto tako koristi se caj od cikorije, bar se tako zove u Makedoniji ima je svugde i treba prvo potopiti u hladnoj vodi a onda kratko prokuvati.U svakom slucaju pelin je delotvoran.

   
 4. Vrlo učinkovito je koristiti preparate s visokom koncentracijom alge FUCUS, nažalost vrlo je malo autora koji ju preporučuju za tu namjenu. Bakterije vole kiselkasto okruženje, treba izbaciti sve slatko, prženo, jesti najjednostaviju hranu, maslinovo ulje jedini začin, soliti minimalno. Treba obvezno konzultirati literaturu o prehrani prema krvnim grupama, ali samo od autora D’Adamo.
  To za želudac daje odlične rezultate, neovisno o tome koliko to na prvi pogled čudno zvučalo. Provjereno.

   

Ostavite komentar

*