helicobacter pylori

      4 komentara za helicobacter pylori

Oglas

Postoji li čaj ili mješavina čajeva koja može eliminirati helicobacter pylori iz želuca?

Pročitajte i  Helicobacter pylori (H.pylori) – prirodno liječenje gdje su osim čajeva navedeni i ostali prirodni načini koji vam mogu pomoći u borbi protiv Helicobacter pylori (H.pylori):

Helicobacter pylori (H.pylori) – prirodno liječenje

 

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

4 comments on “helicobacter pylori

 1. Anonimno

  Iz knjige “Prirodni lijekovi” provjereno pomaže svježi oparak od iglica ružmarina, svježe pripremljen nakon svakog obroka, 5 g u 2 dcl kipuće vode, poklopiti i ostaviti da odstoji oko 15 minuta, bez šećera, bez limuna. Ne piti vruće, niti hladno – MLAKO!

   
  Reply
 2. Anonimno

  ja sam čula da je čuvarkuća jako učinkovit,300g čuvarkuće samljeti i pomiješati sa 300g meda,pustiti da odstoji u frižideru 7 dana i onda svako jutro natašte 1 plastična žlica.

   
  Reply
 3. Anonimno

  Ja kolko znam ako se promeni kiselost sredine da broj helikobaktera dolazi u normali i da prestaje da pravi problema, kod nas se to prirodnim putem leci za cajem od pelina, isto tako koristi se caj od cikorije, bar se tako zove u Makedoniji ima je svugde i treba prvo potopiti u hladnoj vodi a onda kratko prokuvati.U svakom slucaju pelin je delotvoran.

   
  Reply
 4. Anonimno

  Vrlo učinkovito je koristiti preparate s visokom koncentracijom alge FUCUS, nažalost vrlo je malo autora koji ju preporučuju za tu namjenu. Bakterije vole kiselkasto okruženje, treba izbaciti sve slatko, prženo, jesti najjednostaviju hranu, maslinovo ulje jedini začin, soliti minimalno. Treba obvezno konzultirati literaturu o prehrani prema krvnim grupama, ali samo od autora D’Adamo.
  To za želudac daje odlične rezultate, neovisno o tome koliko to na prvi pogled čudno zvučalo. Provjereno.

   
  Reply

Odgovori

*