Aromaterapija kod endometrioze

      Nema komentara na Aromaterapija kod endometrioze

Oglas

Aromaterapija kod endometrioze

Endometrioza je drugi jedan od češćih ginekoloških problema današnjih žena. Pogađa više od 10% žena koji su još uvijek u svojim menstrualnim godinama. Endometrij  je tkivo koje oblaže stijenke maternice. Iz nekog razloga ovo se stanje pojavljuje kada se endometrij gura izvan maternice. To onda dobiva okužen, što dovodi do infekcije, a moguća su i oštećenja, različitih organa.

Aromaterapija uz vježbanje, zdravu prehranu i smanjenje stresa u vašem životu može vam pomoći ublažiti ovo stanje. Kroz 3-4 mjeseca redovitih režima aromaterapija možete staviti razinu stresa pod kontrolu.

Eterična ulja koja imaju antispazmička  svojstva i analgetik uključuju muškatni oraščić i kadulje. Ovim eteričnim uljima za bolje rezultate dodajte ulje geranija.

Kako koristiti eterična ulja

Savjeti za kupovinu eteričnih ulja

*
Aromaterapiju ne bi trebale prmjenjivati trudnice i mala djeca, osim pod stručnim nadzorom, jer neka eterična ulja mogu negativno na njih utjecati.

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

Odgovori

*