Aromaterapija kod menopauze

      Nema komentara na Aromaterapija kod menopauze

Oglas

Aromaterapija kod menopauze

Menopauza je neizbježna kod svih žena. To je stanje organizma suprotno od puberteta. Menopauza je često psihički vrlo teško podnošljiva ženama, jer tada dobivaju ključni dokaz da im je mladost otišla zauvijek.

Vrtoglavica, glavobolja, umor, otežano disanje i depresija samo su neki od simptoma menopauze. Ovi simptomi potaknuti su hormonalnim promjenama, baš kao što hormoni u pubertetu potiču skale emocija.

Kako koristiti eterična ulja

Savjeti za kupovinu eteričnih ulja

*
Aromaterapiju ne bi trebale prmjenjivati trudnice i mala djeca, osim pod stručnim nadzorom, jer neka eterična ulja mogu negativno na njih utjecati.

Aromateapija može uvelike pomoći u ovom razdoblju. Stvaranje mirisne oaze mira i spokoja pomaže ženama da se bolje nose sa svim promjenama koje se događaju u njihovom životu.

Uporaba eteričnih ulja poput ruže, geranija i slatkog komorača su odličan početak. Zatim ih kombinirajte s eteričnim uljem jasmina, koje povećava samopouzdanje.

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

Odgovori

*