Koja ulja koristiti za ubrzavanje tamnjenja kože kod sunčanja

Oglas

Koja ulja koristiti za ubrzavanje tamnjenja kože kod sunčanja

Maslinovo ulje

Oni koji ne žele trošiti novce na kupovne akceleratore tamnjenja, maslinovo ulje je odlična opcija. Maslinovo ulje intenzivira sunčeve zraka, a istovremeno sadrži mnoge nutrijente koji koriste koži. Za dobar recept trebat će vam jodna otopina i sok od mrkve. Tinktura joda služi kako bi zaštitila kožu od opeklina, a sok od mrkve kako bi pospješio dodatno tamnjenje. Uzmite oko 1 dl maslinovog ulja, dodajte 5 kapi tinkture joda i soka od mrkve. Nanesite mješavinu prije izlaganja suncu i najmanje svakih sat vremena za vrijeme sunčanja.

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

7 comments on “Koja ulja koristiti za ubrzavanje tamnjenja kože kod sunčanja

 1. dina

  Odlično. Koristila prosle god na moru .maslinovo ulje sa orasima. I koža mi je dobila prelijepu boju i nisam bila crvena niti me peklo od sunčanja. Preporučujem svakom.

   
  Reply
 2. štefica

  orah ide nasjeckani na polovine i staviš u bocu sa maslinovim uljem, mora stajati 2 tjedna na suncu, možeš staviti i mrkve unutra 🙂

   
  Reply
 3. Marija

  Zanima me koliko soka od mrkve ide u ovo ulje za tamnjenje, piše 1 dcl maslinovog ulja i 5 kapiu tinkture joda, ali ne piše koliko soka od mrkve?

   
  Reply
 4. Anonimno

  Istina je da maslinovo ulje u kombinaciji sa mrkvom, orasima štiti kožu od sunca,daje joj
  lijepu boju,svilenkasti sjaj.
  Ja već dvije godine koristim tu emulziju, ali sam dodala ulje od levande.
  Ima lijepi miris i veoma sam zadovoljna.

   
  Reply

Odgovori

*