Kako da se udebljam

Štovani svi nudite čajeve i ostale preparate za mršavljenje ja imam kontra problem imam 37g, 175 visoka i 50 kg nisam bolesna nemam bolimiju niti išta slično apetit imam čak se po noći ustajem i jedem ali životni tempo mi je ubrzan puno radim fizički zato vas molim da mi pomognete što da pokušam da nabacim barem 5 kg molim vas hvala

4/5 - (1 vote)

2 komentara

 1. Evo kako sam ja dostigao teskasa za kategoriju u kik boksu.Pola litre mlijeka,jedno sirovo jaje,jedna velika kasika domaceg meda i jedna banana,sve dobro umiksati i ujutro popiti,razultat je nevjerovatan.

   
 2. Ako želiš očuvati zdravlje najbrži način je se udebljaš tkao da povećaš unos kalorija, točnije namirnica koje su bogate masnoćama, ali zdravim masnoćama poput omega-3, masnih kiselina, koje su dobre za mozak, kožu i srce. Hrana koja je kalorična i bogata ovim masnoćama su bundevine sjemenke, bademi, suncokretove sjemenke i kikiriki. Orašasti plodovi također su bogati kalorijama, a zdrava hrana, pa ove plodove grickaj non stop.

  Obvezno jedi tri velika obroka, te nemoj preskakati ni jedan, a dodatno ubaci međuobrok. Možda ćeš morati postupno povećavati veličinu porcija kako bi se organizam naviknuo na veće porcije. Svaki obrok obvezno završi desertom, poput kolača.

  Uz obrok kako bi kalorijama obogatila kruh, namaži ga margarinom ili maslacem. Obične jogurte zamijeni zaslađenim.

  Na tanjur nemoj vaditi porciju, nego iz velike posude tijekom obroka više puta vadi na tanjur.

  Dodaj majonezu na sve što jedeš. Majoneza ide uz većinu jela, pa je i dodaj.

  Počni peći kolače. Zbog grižnje savjesti da se ne bacaju ćeš ih imati potrebu pojesti.

  Umjesto vode pij sokove napravljene od voćnih sirupa.

  Neka ti frižider uviejk bude pun. Što više hrane i grickalica imaš u domu to ćeš više i jesti.

   

Ostavite komentar

*