7 komentara

 1. Ja sam na preporuku nutricioniste počela koristiti Sunfiber vlakno . Sunfiber Kanadi ima odobrenu zdravstvenu tvrdnju za sindrom iritabilnog crijeva. Koristim ga 2 tjedna i osjećam prve pozitivne promjene u smislu smanjenja bolova i zatvora. Za sada sam zadovoljna djelovanjem. Ima ga za kupiti u biljnim ljekarnama.

   
 2. Najvažnije kod ovog oboljena biti smiren, piti puno zdravih čajeva i ponekad nešto za smirenje , probiotici , psilijum vlakna , puno tekučine , puno hodati i kretati se , družiti se i pozitivno razgovarati!!!

   
 3. ja koristim lepikol ujutro na prazan stomak i to djeluje a još bi bolje bilo kad bi i prije ručka popio čašu vode sa 3 čajne žličice tog pripravka kupi se u apoteki iako se to pije protiv zatvora ali ja pijem na prazan stomak to nabubri i uspori probavu i to je to

   
 4. Lijep pozdrav!Ja znam kako je to sa iritibilnom crijevom zivjeti svaki dan.Na sam pomisao da moram izaci mene odmah hvata panika,grcevi,lagani vjetrovi jer imam STRAH da se nepokakam(sory,na izrazu):-) u gace po bijelom danu..to je nesto prestrasno!NEDAJ BOZE NIKOME!Imam i vanjski hemeroid i 2cira na dvanestercu.BILA SAM POTPUNO ZDRAVA DOK SE NISAM PRESELILA U GRAD!Zato ljudi cuvajte svoje zdravlje.Postujte sebe!Lijep pozdrav

   
 5. Protiv proljeva pripravite čaj od rogača. Jednu žlicu prženih rogača prelijte šalicom vrele vode. Pijte tri puta na dan.

   

Ostavite komentar

*