Sindrom iritabilnog crijeva

      7 komentara za Sindrom iritabilnog crijeva

Oglas

Kako se ljekovitim biljem liječi sindrom iritabilnog crijeva?

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

7 comments on “Sindrom iritabilnog crijeva

 1. Branka

  Ja sam na preporuku nutricioniste počela koristiti Sunfiber vlakno . Sunfiber Kanadi ima odobrenu zdravstvenu tvrdnju za sindrom iritabilnog crijeva. Koristim ga 2 tjedna i osjećam prve pozitivne promjene u smislu smanjenja bolova i zatvora. Za sada sam zadovoljna djelovanjem. Ima ga za kupiti u biljnim ljekarnama.

   
  Reply
 2. Jadranka

  Najvažnije kod ovog oboljena biti smiren, piti puno zdravih čajeva i ponekad nešto za smirenje , probiotici , psilijum vlakna , puno tekučine , puno hodati i kretati se , družiti se i pozitivno razgovarati!!!

   
  Reply
 3. šćepanović

  ja koristim lepikol ujutro na prazan stomak i to djeluje a još bi bolje bilo kad bi i prije ručka popio čašu vode sa 3 čajne žličice tog pripravka kupi se u apoteki iako se to pije protiv zatvora ali ja pijem na prazan stomak to nabubri i uspori probavu i to je to

   
  Reply
 4. Vanessa

  Lijep pozdrav!Ja znam kako je to sa iritibilnom crijevom zivjeti svaki dan.Na sam pomisao da moram izaci mene odmah hvata panika,grcevi,lagani vjetrovi jer imam STRAH da se nepokakam(sory,na izrazu):-) u gace po bijelom danu..to je nesto prestrasno!NEDAJ BOZE NIKOME!Imam i vanjski hemeroid i 2cira na dvanestercu.BILA SAM POTPUNO ZDRAVA DOK SE NISAM PRESELILA U GRAD!Zato ljudi cuvajte svoje zdravlje.Postujte sebe!Lijep pozdrav

   
  Reply
 5. Milena

  Protiv proljeva pripravite čaj od rogača. Jednu žlicu prženih rogača prelijte šalicom vrele vode. Pijte tri puta na dan.

   
  Reply

Odgovori

*