8 komentara

  1. Ima ovdje i neukih poput ovog Anonimusa, što priča o krkavini, a pojima nema o čemu priča. Krkavina čisti crijeva, ali nije bolja od sene. Krkavina je jako dobra, ali i najslabijeg učinka, dok nema bolje od sene za pražnjenje crijeva. Ja koristim 3 biljke za istu svrhu. A što se tiče grčeva, tu ste u pravu. Nekima, ali ne i svima mogu se javiti grčevi, no i zato postoje trave koje to rješavaju jako dobro i brzo. No, dobro je znati kod temeljitog pražnjenja koristi se i klistir, kako bi crijevo u roku 10 dana bilo ispražnjeno i oporavilo se ako je osoba imala zatvor ili još neke druge probleme. Istovremeno se čiste i drugi organi u tijelu, poput jetre, gušterače i drugih. Kad se sav čovjek očisti iznutra i izvana tad mora prijeći na sirovu i zdravu hranu jer to donosi zdravlje i život bez težih bolesti. Tko se nakon svega vrati starom načinu života, badava mu sav trud jer brzo će morati ponoviti istu stvar zbog nezdravog načina života. Pročitajte besplatnu knjigu od dr. Ričarda Šulca u PDF-u i promjenit će vam život 100% u pozitivnom smislu. A sami ćete se moći izlječiti i pomoći si. Čitajte knjige, koje su besplatne u PDF-u, kao i enciklopedije koje govore o prirodnom liječenju, tad ćete znati tko priča samo da priča a tko posjeduje znanje.

     
  2. 3-4 kasike psenicnih mekinja i 2 kasike ovsenih pahuljica preliti sa jogurtom ili cajem. Da bi bilo ukusnije dodati malo cimeta. IDEALNO je za ciscenje creva. Imacete redovnu stolicu, a ne trckalicu kao kod caja od sene. I sto je najvaznije necete imati grceve, bolove i proliv.

     
  3. Caj od sene se prokuva i odstoji 15-tak minuta,ali nemojte ga piti ako morate negde da idete,zna jako da deluje. Moze se piti i 2-3 solje na dan,ali onda stvara gasove i grceve,ali cisti creva u potpunosti.

     

Ostavite komentar

*