Upala krajnika

      20 komentara za Upala krajnika

Oglas

Koji prirodni lijekovi, bilje i čajevi se preporučuju kod upale krajnika.

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

20 comments on “Upala krajnika

 1. Ivana

  Grgoljati, pa ispljunuti 3% hidrogen.
  Vise puta dnevno, po osecaju sve dok ne prodje. Brzo popusta, a nastaviti I kasnije preventivno, jer koristi I za masu drugih stvari u organizmu.

   
  Reply
 2. Denis

  Za krajnike: prokuhati vodu otprilike jednu solju vecu i iscijediti limun te piti sto vruce a istodobno drzati sto hladniji oblog na vratu i krajnicima od pomijesanog sirceta s vodom il kis s vodom svejedno

   
  Reply
 3. Anonimno

  Menu uvijek pomaza sladoled.. Kada su krajnici u pitanju nikako se ne preporucuje topla ili vruce jer bakterije se tad razmnozavaju i mogu se krajnici podgnjojiti..

   
  Reply
 4. Anonimno

  Ljudi,jel može neko da mi pomogne ? Pojavile su mi se kilice podgnojene pored desnog krajnika, blizu vilice! imam pokvaren kutnjak dal je uzrok kvaran zub, ili?

   
  Reply
 5. LBS

  – Imam jake bolove na jednom krajniku uz pratnju blage otoke i bolova.Uz bolove krajnika pojavljuju se i bolovi u vratu i ukočenost.
  Da li je to upala krajnika ili što ?
  Da li netko zna?

   
  Reply
 6. Anonimno

  ljudi vise neznam sta da probam probacu i ove prijedloge sto ste dali pa da vidim sta ce biti ja mislim da niko jos s tim krajnicima nije tolko nakacio ko ja heh

   
  Reply

Odgovori

*