7 čestih problema koji ubijaju strast

      Nema komentara na 7 čestih problema koji ubijaju strast

Oglas

7 čestih problema koji ubijaju strast

Seks je važan dio života veza odraslih osoba, ali sve više i više supružnika priznaje kako ima manje seksa nego ikad. Od previše stresnog poslovnog života, do bezbroj obiteljskih obveza, do umora. Kako biste bar spriječili bolesti koje se ubrajaju u ubojice strasti, pročitajte sljedeće savjete.
 
-1- Bolovi u leđima
Ako vas bole leđa, vjerojatno nećete biti raspoloženi za seks. Ali tjelovježba vam može pomoći otkloniti simptome, kao i masaža. Opširnije o bolovima u leđima.
 
-2- Nesanica
 
Ako jednostavno ne možete zastpati, velike su šanse da ćete budni biti previše umorni za seks. Ipak, seks vam zapravo može pomoći da se opustite, a time i zaspite čvršće. Također, ovdje možete pronaći još neke savjete za rješavanje nesanice. Opširnije o nesanici.
 
-3- Menopauza
 
Kod većine žena menopauza ne ubija strast, ali kod nekih da. Kegelove vježbe, vitaminsko-mineralni suplementi mogu pomoći, kao i pravi odabir namirnica, posebno hrane koja se smatra prirodnim afrodizijakom.
 
-4- Stres
 
Ako ste pod stresom, razina testosterona će opasti, što ubija strast. Da biste imali zdrav seksulani život morate voditi prvenstveno zdrav životni stil s mnogo tjelovježbe, zdravom prehranom i puno odmora. Opširnije o stresu.
 
-5- Artritis
 
Ako patite od artritisa seks će vjerojatno biti nemoguća misija. Ipak, zajedničke senzualne kupke  i masaže mogu pomoći.
 
-6- Astma
 
Birajte položaje koji ne stavljaju pritisak na prsa, a bilo bi dobro inhalirati se prije seksa. Također, razgovarajte s liječnikom kako bi vam on preporučio neke lijekove.
 
-7- Glavobolja
 
61 posto žena tvrdi da im seks otklanja glavobolju, pa ako je glavobolja izlika vrijeme je da pronađete novu. Seks vam pomaže opustiti se, pa na taj način liječi glavobolju. Opširnije o glavobolji.

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

Odgovori

*