24. veljače 2024.

COVER – Prirodni lijek

Narodna medicina | Narodni lijekovi | Zdravlje iz prirode | Liječenje prirodom | Prirodni lijekovi

Trigliceridi, kolesterol i žučni kamenci

Poštovani, molim Vas za pomoć . Prošle godine su mi odstranjeni polipi s debelog crijeva i donje strane jednjaka.Imam čir na dvanaestercu i na želudcu, ekstremnu upalu želučane sluznice, unutarnje hemeroide koji su krvarili.
Posljednje vađenje krvi pokazalo je kolesterol 8,4: trigliceride 2, loši kolesterol 5,7 povećane jetrene probe i još žučne kamence. Dok sam pila tablete za kolesterol držala sam ga pod kontrolom (4,7) trigliceridi (1,9 gornja granica) jetrene probe bile su OK.Prestala sam piti prije 4-5 mjeseci jer 4 osobe u mojoj blizini su cijeli život pili tablete protiv kolesterola i danas su svi obolili od Ajzhajmera (slučaknost ili ne?!) Zato bih pokušala ako je moguće prirodno. Nisam pretila 170,70 kg)

Proučavajući što pojedinačno za sve gore navedeno teško mi je naći zajednički “nazivnik” što uzimati a da djeluje na sve a ne pogoršava ništa od toga. Možda mi je nešto promaklo pa Vas molim za pomoć. Imam 48 godina,genetsku predispoziciju. Po zvanju sam profesor i imam privatni posao (ne mogu reći da nisam u stresu, uostalom što je to?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru

3.2/5 - (4 votes)