Medicinska dijeta – moje iskustvo

Medicinska dijeta - moje iskustvo

Medicinska dijeta - moje iskustvo

Medicinska dijeta – moje iskustvo

Ispod ću napisati svoje iskustvo koje sam imala provodeći medicinsku dijetu.

Dakle, imala sam 68 kg, a cilj mi je bio imati nekih 60, jer sam relativno niska osoba.

Krenula sam na medicinsku dijetu i pokušala se striktno pridržavati plana. Prvi dan sam uspjela, drugi dan sam napravila nekoliko odstupanja, primjerice zašećerila bi kavu, popila sok, uzela nekoliko grickalica sa stola onako neprimjetno. Prema mome iskustvu, kako su dani odmicali, tih “odstupanja” bi bilo sve više.

Međutim, u 5 dana sam uspjela smršavjeti 2,5 kg. Probala sam dijetu provoditi još 5 dana. Princip je bio gotovo isti, s tim da više po odstupanjima nije bilo kao u proteklih 5 dana, da sam tek peti dan imala odstupanja, nego su ona krenula već od prvog dana dijete. Ipak, moje iskustvo je pokazalo da i takvim “nepridržavanjem” medicinske dijete, ako se samo držite okvirno dijetnog plana i dalje mršavite. Drugi tjedan sam uspjela smršavjeti 1 kg.

Treći ciklus medicinske dijete sam odustala. Ali ukupno sam izgubila 3,5 kg u deset dana, okvirno se pridržavajući dijetnog plana koji medicinska dijeta zahtjeva, ali ipak s odstupanjima. Nije bilo dana, da nisam nešto dodatno prigrizla ili popila.

Ovo je dijetni plan za medicinsku dijetu kojeg sam se pridržavala:

Medicinska dijeta

 

 

Ostavite komentar

*