Visok krvni tlak

      6 komentara za Visok krvni tlak

Oglas

Koji su čajevi i biljke dobre kod visokog tlak. Općenito što se preporučuje kod visokog krvnog tlak.

Visok krvni tlak
3 (60%) 8 put glasano

Za više ideja kako si olakšati tegobe  pogledajte komentare ispod, a ako vi imate neki provjereni recept ostavite ga u odgovorima ispod kako biste pomogli drugima.

 

6 comments on “Visok krvni tlak

 1. Pale

  Suho lišće od masline..
  5 listića skuhajte u 2,5dcl vode,pustite da se ohladi i popijte svaki dan u isto vrijeme..
  Nabavio sam tlakomjer,tlak ujutro mi je bio 160/95..
  Nakon samo dva tjedna konzumiranja 130/80(jutros mjereno.
  Prijatelj koji mi je rekao za recept mi je napomenuo da pazim na tlak i ako ga previše skinem da smanjim broj listića.
  Stvar je kao i sa tabletama koju morate popiti svaki dan u isto vrijeme tako i ovaj pripravak..a kako ja nisam ljubitelj tableta ovo mi je puno prihvatljivije..

   
  Reply
 2. Anonimno

  Ja od 35 godine uzimam ljekove za visoki tlak nikad nism pušila, pila i imam idealnu težinu. Evo i nakon 9 godina ništa nije bolje povremeno mi i uz ljekove tlak podivlja baš kao i prije dva dana kad je bio 200/110. Na hitnoj u dva navrata jedva su mi uspjeli donekle stabilizirati. Nikad nisam nervozna,al život mi je stresan.Da li organizam ipak ispoljava svoje?Voljelja bi probati nešto od narodne medicine.

   
  Reply
 3. Silvija

  Skinula sam višak kilograma,vršim detoksikaciju organizma,kontroliram višak tekučine u organizmu.Tlak mi je bio 190/100, sad je 120/70

   
  Reply
 4. Marko

  Crveni glog može sniziti povišeni krvni tlak. Čaj se priprema namakanjem suhih cvjetova i bobica u vrućoj vodi. Također, konzumcija češnjaka i luka može učinkovito regulirati povišen krvni tlak. Ako je visoki krvni tlak uzrokovan stresom, treba pripremiti čaj od odoljena koji se pije za umirenje.

   
  Reply

Odgovori

*