6 komentara

 1. Suho lišće od masline..
  5 listića skuhajte u 2,5dcl vode,pustite da se ohladi i popijte svaki dan u isto vrijeme..
  Nabavio sam tlakomjer,tlak ujutro mi je bio 160/95..
  Nakon samo dva tjedna konzumiranja 130/80(jutros mjereno.
  Prijatelj koji mi je rekao za recept mi je napomenuo da pazim na tlak i ako ga previše skinem da smanjim broj listića.
  Stvar je kao i sa tabletama koju morate popiti svaki dan u isto vrijeme tako i ovaj pripravak..a kako ja nisam ljubitelj tableta ovo mi je puno prihvatljivije..

   
 2. Ja od 35 godine uzimam ljekove za visoki tlak nikad nism pušila, pila i imam idealnu težinu. Evo i nakon 9 godina ništa nije bolje povremeno mi i uz ljekove tlak podivlja baš kao i prije dva dana kad je bio 200/110. Na hitnoj u dva navrata jedva su mi uspjeli donekle stabilizirati. Nikad nisam nervozna,al život mi je stresan.Da li organizam ipak ispoljava svoje?Voljelja bi probati nešto od narodne medicine.

   
 3. Skinula sam višak kilograma,vršim detoksikaciju organizma,kontroliram višak tekučine u organizmu.Tlak mi je bio 190/100, sad je 120/70

   
 4. Crveni glog može sniziti povišeni krvni tlak. Čaj se priprema namakanjem suhih cvjetova i bobica u vrućoj vodi. Također, konzumcija češnjaka i luka može učinkovito regulirati povišen krvni tlak. Ako je visoki krvni tlak uzrokovan stresom, treba pripremiti čaj od odoljena koji se pije za umirenje.

   

Ostavite komentar

*