Što narodna medicina savjetuje kod gangrene?

3.2/5 – (20 votes)

Komentari

9 komentara na “Gangrena”

  1. lidija976@gmail.com je mail adresa travara Dejana Milovanovica.
    Takodjer bih molila sve koji imaju iskustva da napisu malo detaljjnije informacije.Ili da mi se jave na mail.Moja mama je dijabeticar, prije par mjeseci joj se otvorila rana na desnoj pokoljenici, a prije 20- ak dana joj je amputiran srednji prst na desnoj nozi.Rana ne zarasta dobro, i tkivo oko rane je jako upaljeno.Sa tretmanom melemima smo poceli prije tri dana.

     
    1. Irena mozete li mi reci da li je melem pomogao Vasoj majci? Nalazim se u identicnoj situaciji i ne znam sta da radim i sta da pokusam.

       
  2. Jel neko došao do broja da ga ozbaci na zid

     
  3. Molim vas posaljite mi adresu i broj kako bi porucili melem, hitno je, unapred hvala

     
  4. Mogu li dobiti (za melem)br

     
  5. Da li imate adresu od travara Dejena Milanovica ili da mi kazete gdje mogu da kupim njegov ljek protiv gagrene

     
  6. imate li možda broj od gospodina Dejana Milovanovića vezano za taj melem, pošto imamo identičnu situaciju u obitelji?

     
  7. Mojoj majci je amputirana desna noga zbog gangrene, nakon godinu dana proces gangrene je krenuo i na lijevoj nozi na palcu, kontaktirala sam gospodina Dejana Milovanovića iz Velike Plane i poslije njegovih melema mojoj majci je spasena lijeva noga.Iz mog iskustva mogu reci da njegovi melemi djeluju, kamo srece da sam ga ranije pronasla dok joj nije bila amputirana desna noga

     
  8. Treba nasitno nasjeckati bundevu i koristiti za mazanje kod gangrene.

     

Odgovori

*